Viktig information för alla segelflygare!

Vi gör en nystart på det som fungerade förr i tiden för segel-avsnittet el-segel 2.1. Just 2.1 meters spännviddsbegränsning var för att få med Bengt Jonssons DG1000 modell. Annars hade det varit bara 2 m. spännvidd som skulle ha gällt. De ursprungliga reglerna, då vi var runt 10-12 deltagande, ska gälla igen. Dessa regler för tävlingar, var skrivna av mig och Peter Wallin. Detaljer kommer senare (originalregler), men max spännvidd för 2.1 el-segel blir just 2.1 m. Dessutom kommer vi att köra klasserna el-segel obegränsad spännvidd, Libelle kast, Libelle vinsch, Vinsch 2 m spännvidd och Radian man-mot-man race med klubbens Radianer. Alla får låna flygplan här. Alla sammankomster finns snart i kalendern på hemsidan.

/ Lennart Skoog

Kommentarsfunktionen är stängd.