RC Motor

Vi hälsar såväl alla gamla som nya medlemmar hjärtligt välkomna till Karlskoga modellflygklubb och till vårt fantastiska flygfält, Åbytorp.
Vårt motto för året är ”mer aktivitet på fältet och fler plan i luften”.
Vi kommer att ha ett späckat program under året, som förutom alla flygtillfällen på fältet och flygutbildningen även innebär, att vi vill synas i samband med flygdagar, utställningar, marknader mm, där ni har tillfälle att visa upp era maskiner och kanske även genom flygning. Meningen är, att vi skall erbjuda möjlighet till flygträffar alla onsdagar, då det inte annan verksamhet är inbokad.
Här kommer vi att erbjuda hjälp med flygtips och såväl inställningar som mekhjälp. Här vänder vi oss även mot dig, som har flugit förut men legat lågt några år.
Ta vara på chansen och kom. Alla inplanerade aktiviteter kommer att vara redovisade i vår kalender, så håll koll på när ni kan vara med och flyga eller ställa ut era maskiner.
Till dig som är intresserad och funderar på att börja med modellflyg, är vårt första förslag, ta kontakt med Karlskoga Modellflygklubb. Kom gärna ut till vårt flygfält någon dag, när vi är där, så får du se hur vi har det. Varje tisdag och torsdag sommartid pågår det flygutbildning, med teori, simulator- och dubbelkommandoflygning.
Ta vara på chansen och anmäl dig. Det är viktigt, att du får hjälp med vad du bör införskaffa, när du skall börja, så att du inte rusar iväg och köper fel grejer. En flygutbildning, med kunniga lärare, är alltid en mycket mer ekonomisk väg att gå.
När du ser oss på stan eller i samband med någon utställning, passa på och titta på våra maskiner. Då kan du också fråga oss om vår hobby och få lite tips.
Alla Er, som vill komma och gästflyga på vårt fina flygfält, Ni är givetvis mycket välkomna. Vi vill dock, att ni tar kontakt med någon i klubben, för att kunna ta del av de säkerhetsregler, som gäller i samband med flygning på Åbytorp.

Kontaktperson:

Grenledare RC-motor
Stefan Karlsson

070-388 13 02
rc-motor@kmfk.org